مربا یا لیچار یا رچل یا ریچل  از پختن میوه با شکر به دست می‌آید. این محصول معمولاً در ظرف دربسته نگهداری می‌شود و برای مدت زمان طولانی سالم باقی می‌ماند. از پکتین طبیعی یا مصنوعی و عسل هم می‌توان به عنوان افزودنی استفاده کرد

 


آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تولید پروفیل آلومینیوم در ایران راهنمای خرید اینترنتی تشک طبی مناسب برای شما اندیمشک - گوگل دانلود رایگان نرم افزار فیلم و کارتون و موزیک کیف و کفش سارا مجله آکادمی ای تی سی پورتال و سایت تفریحی خبری ایرانیان